Bogaty aromat czarnej herbaty komponuje się z intensywnymi smakami. Podawaj ją do pieczeni mięsnej, dań z grzybami i serów, ale również do deserów na bazie czekolady.

Kwiatowy, orzeźwiający aromat zielonej herbaty komponuje się z potrawami o delikatnym smaku, takimi jak ryby i owoce morza, drób czy świeże owoce

Herbatki owocowe dobrze komponują się z wyrazistymi, kontrastującymi z nimi smakami, takimi jak sery pleśniowe. Będą one również idealnym dodatkiem do słodyczy i deserów

Intensywny aromat herbatek ziołowych podkreśli smak smażonych i pieczonych mięs. Picie ich do ciężkostrawnych posiłków nie tylko wzbogaci doznania smakowe, ale również wspomoże ich trawienie

Sztuka łączenia smaków

Czy wiesz, że herbatę, podobnie jak wino można dobierać do potraw? Dzięki poradom Kipera POSTI łatwo sprawdzisz, jaka herbata najlepiej smakuje z pieczonym kurczakiem, warzywami lub deserem czekoladowym.

Herbata Czarna
Herbata czarna produkt
Herbata Zielona
Herbata zielona produkt
Herbata Owocowa
Herbatka owocowa produkt
Herbata Ziołowa
Herbatka ziołowa produkt